Često postavljena pitanja

Uslove korištenja shopa možete pogledati ovdje.

 

Ukoliko vam je neophodna asistencija prilikom online poručivanja, možete se javiti našim kolegama putem nekih od kanala naše korisničke podrške. Na raspologanju su vam:

  • agenti na chatu, sa kojima pokrećete razgovor klikom na chat oblačić na sajtu, donjem desnom uglu ekrana
  • agenti na zvaničnim Facebook i Instagram nalozima
  • Call centar: +387 35 643-444

Prije kupovine nije moguće izvršiti rezervaciju uređaja online, kao ni putem telefona.

Dostupnost proizvoda uvijek možete provjeriti na sljedeći način

  1. Kontaktiranjem sa našom korisničkom podrškom putem Call centra, na društenim mrežama Facebook i Instagram, i u razgovoru sa chat agentom.

Pored toga, određene proizvode možete da poručite i platite online, a preuzmete ih sami u nekoj od radnji.

Savjet: Ukoliko proizvod trenutno nije dostupan ili jednostavno želite kasnije da nastavite sa kupovinom, preporučujemo da koristite „Listu želja”. Ova opcija će vam uštedjeti vrijeme i pomoći da, lako i na jednom mestu, pregledate sve proizvode koje želite da kupite.

 

Pretragu proizvoda možete započeti klikom na glavni meni i pregledom kategorija ili kucanjem ključnih riječi u polje predviđeno za pretragu.

Pregled kategorija podrazumjeva da ćete do željenog proizvoda doći putem njegove kategorije ili potkategorije. Na primjer, ukoliko želite da pronađete frižider, kliknućete u glavnom meniju na Bijelu tehniku.

Pretraga podrazumeva pronalaženje proizvoda na osnovu ključnih riječi, najčešće naziva, modela, robne marke ili šifre proizvoda. Upisivanjem riječi u predviđeno polje za to i klikom na dugme za pretragu (lupu) dobićete listu proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi.

Registracijom kreirate svoj profil za kupovinu u Eltena online prodavnici. Registracija podrazumijeva popunjavanje formulara sa osnovnim kontakt podacima koji služe za potvrdu i slanje porudžbine. Prilikom registracije, koja nije obavezna, birate i lozinku koju ćete koristiti za pristup svom nalogu. Privatnost podataka je zagarantovana. 

Savet: Registrovanje je korisno jer će vam omogućiti čuvanje podataka za naredne kupovine, dobijanje informacija o promocijama i vijestima, kao i dodavanje vaših omiljenih proizvoda u listu želja.

 

U sekciji PRIJAVA, ulogujte se sa svojim korisničkim podacima i kliknite na dugme PROMIJENA LOZINKE. U formular, koji će se pojaviti, upišite novu lozinku i potvrdite je tako što ćete je ponovo upisati u predviđeno polje ispod. Zatim kliknite na dugme SAČUVAJ, kako biste trajno sačuvali izmjenu.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, u formular za slanje lozinke upišite e-mail, koji ste iskoristili prilikom kreiranja naloga na našem shopu i na taj imejl će vam stići nova lozinka.

Tokom kupovine

Prilikom kupovine online, porudžbinu možete platiti: pouzećem, platnom karticom, uplatom na račun,

Ako kupujete u radnji, na raspolaganju su vam sledeći načini plaćanja: gotovinski, platnom ili kreditnom karticom, plaćanje preko računa, 

Više detalja saznajte na našoj stranici o načinima plaćanja.

 

Ukoliko iznos svoje kupovine želite da platite na odloženo, tj. na rate, na raspolaganju vam je nekoliko načina za to.

Za online kupovinu: Kreditne (Shopping) kartice

Za kupovinu u radnjama: Kreditne (Shopping) kartice

Ukoliko kupujete u radnji, moguće je da iznos kupovine dijelom platite u kešu, a djelom karticom.