Back
-10%

TV LED 55″ MI 4S ELA4374GL XIAOMI

1.059,00 KM 949,00 KM

Podrška

Garancija: 24 Mjeseci

SKU: 02479 Kategorije: ,
Opis
Ekran 55″ LED / 4K Ultra HD / 60 Hz
Ekran ostalo 4K+HDR, Quad-Core Processor, RAM: 2GB, Storage: 8GB, VESA: 300 x 300
Smart DA, Operativni sistem: Android
Konektori Wi-FI: DA, HDMI x3, USB 2.0 x3, AV Input, CI+, LAN, HeadPhones Output
Tjuneri DVB – C / T2
Audio Audio Power: 2 x 10W, Dolby + DTS Dual Decoding
Dimenzija / Težina Sa postoljem: 1231.6 x 767.3 x 262.4 (mm), Bez postolja: 1231.6 x 710.8 (mm) / Težina: 12.74 kg

 

Xiaomi Mi TV 4S 55\”, Android, LED, 4K UHD

Xiaomi Mi TV 4S 55\” je Android televizor visokog kvaliteta, s nevjerovatno realnom slikom u potpunoj 4K UHD rezoluciji. Bogato je opremljen raznim naprednim funkcijama i opcijama, a moćne tehnologije upotpunjavaju visok kvalitet slike i zvuka gdje god da je to potrebno.

Kod ovog modela Xiaomi televizora apsolutno je jasno da je dizajniran za one najveće fanove dobrog filma, muzike i gaminga. Savršeno poveziv, ovaj TV ima direktan pristup Neflix i Amazon Prime Video kanalima, a Google Assistant je tu da upotpuni korisnički ugođaj.

Slika na LED ekranu ovog televizora dijagonale 55 inča, odnosno 138.8 cm, uvijek je u 4K UHD kvalitetu. Takva slika pruža veliku jasnoću čak i najmanjih detalja, što je naročito ugodno prilikom gledanja filmova. Pored savršeno realnih prikaza, kvalitet slike na ovom modelu ogleda se i u obezbijeđenom glatkom kretanju, bez zamagljivanja. Slika je stabilna čak i u najdinamičnijim scenama što je svakako velika vrijednost ovog televizora.

Mi TV 4S 55\” ima snažan, kristalno čist i jasan zvuk podržan Dolby + DTS tehnologijom. Doživjećete potpuno uranjanje u zvučne efekte, gotovo opipljive, sa dubokim basom i jasnim visokim tonovima, baš kao u kinu. Moćnom zvuku svakako da mnogo doprinose odlični stereo zvučnici od po 10 W, s funkcijom refleksije basa.

Daljinski upravljač s Bluetooth tehnologijom i samo 12 tipki, te opcijom glasovne kontrole, funkcionalan je i jednostavan za upravljanje ovim televizorom, a po potrebi, kao daljinski možete da koristite i svoj smartfon. Ovaj televizor takođe podržava kontrolu glasom i savršeno se uklapa u svaki kućni Xiaomi Eco sistem.

U naprednu opremu ovog modela Xiaomi televizora svrstava se i Patch Wall aplikacija koja uči prema afinitetima korisnika i prikazuje sadržaj koji bi ga mogao zanimati. Ovaj veoma pametni TV uči i preko svih ostalih aplikacija, tako da traženje zanimljivog i odgovarajućeg sadržaja nikad nije bilo jednostavnije i efikasnije. Uz ovu aplikaciju proizvođač navodi da obezbjeđuje 700.000+ sati sadržaja.