-12%

SUŠILICA ZA VEŠ CS C8LF-S CANDY

549,00 KM 485,00 KM

Podrška

Garancija: 60 Mjeseci

SKU: 01221 Kategorije: ,
Opis
Kondenzacijska sušilica kapaciteta 8 kg Candy s ponosom predstavlja Kg detector: novi pametni senzor koji s lakoćom određuje količinu rublja u bubnju i prilagođava mu ciklus sušenja. Zaboravite na prostirke za rublje, sušenje nikada nije bilo jadnostavnije! Inovativni Candy pametni senzor brine za svo vaše rublje, čak i ono najosjetljivije!
Smart Touch kondenzacijska sušilica kapaciteta 8 kg  

Candy s ponosom predstavlja Kg detector: novi pametni senzor koji s lakoćom određuje količinu rublja u bubnju i prilagođava mu ciklus sušenja. Zaboravite na prostirke za rublje, sušenje nikada nije bilo jadnostavnije! Inovativni Candy pametni senzor brine za svo vaše rublje, čak i ono najosjetljivije!

IZABERITE NAJBOLJI TRENUTAK ZA SUŠENJE VAŠEG VEŠA. 

Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao svježe osušen veš kada se vratite kući.

PAMETAN DIZAJN, LAK ZA UPOTREBU.

Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate veš u mašinu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje mašine.

DUPLO MANJE GUŽVANJA, DUPLO MANJE PEGLANJA.

Vaša nova mašina za sušenje smanjuje količinu prevoja zahvaljujući specijalnom ritmu okretanja bubnja u oba smjera i sistemu protiv gužvanja, prije i poslije ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage takođe garantuje perfektan nivo vlažnosti za olakšano peglanje veša.

PRODUŽITE RADNI VIJEK I FUNKCIONALNOST VAŠE MAŠINE ZA SUŠENJE. 

Preuzmite korisne savjete kako bi dobili savršeno osušen veš i provjerite status sušenja svaki put kada to poželite! Zahvaljujući NFC tehnologiji, možete kontrolisati sve aktivnosti Vaše mašine za sušenje direktno putem Vašeg Android pametnog telefona. Takođe možete iskoristiti i dodatne pogodnosti kao što su dodatni ciklusi sušenja, autodijagnostika, ili uputstvo na samo nekoliko klikova na Vašem telefonu.

100% ZAŠTITA, 100% NJEŽNOST. 

Ne brinite o riziku oštećenja ili deformacije Vaših vunenih stvari: Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari na najbolji način. Zahvaljujući sprecijalnim pokretima bubnja i preciznoj kontroli temperature koja redukuje trljanje odeće, ova mašina izbjegava rabljenje odeće. Najbolja zaštita tkanine je odobrena od strane Woolmark-a