HS110 Wi-Fi SMART Plug TP LINK

85,00 KM

Podrška

Garancija: 24 Mjeseci

SKU: 01996 Kategorije: ,
Opis

TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug je pametna utičnica za sve kućne uređaje manje snage.

Sam dizajn i izgled utičnice neće posebno iznenaditi, pa je dimenzijama kao jedan prosječan “T” razvodnik. Osim klasične rupe za utikač, na njoj ćete proćani još samo dvije tipke.

Jedna za uključivanje i isključivanje, te druga za inicijalno spajanje na bežičnu mrežu. Međutim, obje ove tipke ćete koristiti vrlo rijetko, jer iste operacije možete obaviti i softverski.

Softver, odnosno aplikacija za mobilne uređaje je zapravo glavni dio ovog uređaja, jer se čitav uređaj konfiguriše i kontroliše preko nje. Ovdje treba istaći vrlo jednostavan proces instalacije, čak i za one korisnike koji nemaju nekog iskustva sa mrežama i mrežnim postavkama.

Dovoljno je da utičnicu postavite na lokalnu električnu mrežu i pokrenete Kasa Smart aplikaciju. Aplikacija će vas kroz nekoliko vrlo jednostavnih koraka i svega par minuta postaviti u ulogu onoga koji će vješto pretočiti ideje za šta sve možete iskoristiti daljinsku kontrolu ove utičnice.

Naravno, ovom pametnom utičnicom možete da upravljate i kada ste van kućne mreže, dakle bilo gdje, gdje imate pristup Internetu, pa je primjena ograničena maštom i potrebama.