BLENDER BL2A0131 TEFAL

69,00 KM

Podrška

Garancija: 24 Mjeseci

SKU: 00048 Kategorije: ,
Opis

Tefal Blendeo Blender: Poboljšajte svoje kuharske vještine
Tefal Blendero Blender ima set od 4 uklonjiva sječiva od nehrđajućeg čelika za brzo i lahko čišćenje. Izrađene su od Zelkroma kako bi se osigurale dugotrajne performanse, a njihov dizajn nudi savršenu mješavinu bez obzira na vrstu sastojaka. Upravljačko dugme omogućava pristup 2 brzine i Pulse funkciji za prilagođavanje teksture svakog recepta po želji. Blendero ima snagu od 400 W što će vam pružiti priliku da pripremite ukusne recepte bez krupnih komada i da drobite led bez oštećenja motora ili posude. Blender ima poboljšanu stabilnost zahvaljujući 2 usisne čaše u njegovoj osnovi. Nudi sigurnu upotrebu zahvaljujući sistemu zaključavanja spremnika, dok ergonomska ručka osigurava povećanu udobnost tokom serviranja pripreme. Dvostruki sistem za prozračivanje zraka, prisutan i na nivou posude i na površini kontakta sa kuhinjskim pultom, nudi poboljšanu izdržljivost. Spremnik od 1,5 L omogućuje vam da pripremite svoje omiljene recepte za cijelu obitelj ili za goste, dok spremnik za doziranje sastojaka omogućuje njihovo savršeno doziranje.

4 uklonjive oštrice od nehrđajućeg čelika
Omogućavaju brzo i lako čišćenje nakon svake upotrebe.

Rotacijski gumb
Ovo omogućava izbor između 2 brzine i funkcije Pulse za pripremu ukusnih recepata svakog dana. S Blendeom možete prilagoditi brzinu ovisno o željenoj završnoj teksturi ili tvrdoći sastojaka.

Spremnik velikog kapaciteta
Uživajte u količini od 1,5 L kako biste pripremili svoje omiljene recepte za svoje najmilije. Ima precizne gradacije za savršeno doziranje sastojaka. Također, spremnik je opremljen ergonomskom drškom, idealnom za lako posluživanje pripravka.

Funkcija lomljenja leda
Blendeo nudi mogućnost drobljenja leda i pripreme hladnih napitaka bez oštećenja spremnika.

Zelkrom oštrice
Zelkrom je materijal specijalno dizajniran da pruži dugotrajne performanse.

Optimalni oblik oštrica
Oštrice imaju posebno dizajniran oblik za savršeno miješanje bilo koje vrste sastojaka, a da pri kompoziciji ne ostanu krupni komadi.

2 vakumske nogice
One nude bolju stabilnost tokom miješanja ili kada se koristi funkcija drobljenja leda.

Kontejner za doziranje sa gradijentom
Dodajte sastojke tokom mešanja koristeći dozirnu posudu, idealnu za sastojke u malim količinama.

Dupli sistem ventilacije
Ovo je prisutno na nivou posude i na kontaktnoj površini s kuhinjskim pultom i nudi mogućnost pripreme vaših omiljenih recepata na duže vrijeme.

Snaga 400 W
Blender ima snagu od 400 W i 4 oštrice od nehrđajućeg čelika za brzo, efikasno miješanje i to bez krupnih komada koji ostaju u sastavu preparata.